top of page

O NAMA

11.jpg

  Od svog osnivanja 1987. godine, Projektni biro "ART" uspešno posluje na izradi projektne dokumentacije za objekte različite namene.    Ovako dugim periodom uspešnog poslovanja, mnoge domaće firme ne mogu da se pohvale.

     Posle perioda u kome je bila zanemarena estetika i bogatstvo detalja, mi smo prvi na tržištu ponudili jedan raznovrsniji stil u arhitekturi. To smo plasirali kroz naš rad, kataloge, medije i sajmove građevinarstva.

     Danas sa pravom mozemo reći da je ovakav pristup i rad doprineo da se ovaj projektni biro svrstava u vodeće arhitektonske biroe u Srbiji i šire.

      

     Ovaj biro se bavi izradom projekata za porodične objekte, vikend kuće, objekte male privrede, solarne kuće i to prema Vašoj želji ili prema katalogu. 
    Veoma stručan tim saradnika sa dugogodišnjim iskustvom, uz korišćenje najsavremenije računarske opreme u stanju je da odgovori na pravi način na gotovo sve Vaše zahteve.
    Korišćenjem savremenih pomagala i svojom veštinom naši saradnici su u stanju da veoma brzo i kvalitetno izrade kompletnu projektnu dokumentaciju za sve što Vam je potrebno.

     Naši projekti važe i na teritoriji Republike Srbije i na teritoriji Crne Gore, pošto u obe ove države imamo registrovanu firmu i licencirane projektante. Izradjujemo sve faze projektne dokumentacije potrebne za izdavanje građevinske dozvole.

Akademija
pecat.jpg
bottom of page